* Liseth reserveert met liefde voor het vak een deel van haar tijd aan het doorgeven van de door haar gekoesterde oude technieken. In haar lessen wordt veel aandacht besteed aan het proces en het ambachtelijk procedé van het schilderen met olieverf. Liseth's expertise ligt bij het schilderen van realistische portretten, de aard van de lessen past minder goed bij vrije expressie werken. Alle professionele materialen zijn in de lesprijs inbegrepen; panelen, kwalitatief hoogwaardige acrylverven voor de onderschilderingen en Winsor&Newton olieverven voor de opschildering en glacislagen. Ruime individuele aandacht wordt gewaarborgd door een maximaal leerlingenaantal van 4 á 5 te hanteren.

Trimester JANUARI - APRIL   &   Trimester SEPTEMBER - DECEMBER, beide steeds op; 

donderdagmorgen 09:30-12:00 uur

donderdagmiddag 13:30-16:00 uur

vrijdagmorgen       09:30-12:00 uur

vrijdagmiddag       13:30-16:00 uur

De lessen worden 1x per 14 dagen gegeven en je kunt per trimester in- of uitstromen. De kosten van zo'n lesblok zijn € 236,=  (of € 200,= excl. materialen).

* Naast schilderlessen worden er ook met enige regelmaat Workshops gepland. Ook hier geldt dat alle materialen inclusief zijn en er een maximale groepsgrootte van 4 á 5 cursisten wordt gehanteerd. De kosten bedragen €125,= incl. btw, materialen, lunch en versnaperingen. Aanvang 09:30 uur, einde lesdag 16:30 uur.

INGEPLANDE WORKSHOPS:  

zaterdag 16 maart 2019

"Neem bij interesse aub contact met me op. Ik verstrek u met plezier aanvullende informatie, reserveer een lesplek of een wachtlijstplek voor nader in te plannen workshops en leer u bovenal, bijzonder graag wat ik doe/kan". Klik voor een 2-minuten Portretschool-Impressie-Filmpje op onderstaande afbeelding.

Atelier Liseth Visser, Veghel Noord-Brabant